AUSTRALIË’S ALPACA BEDDENGOEDBEDRIJF

October 19, 2015

netherlands flag N21

Kelly & Windsor Australië werd opgericht in 2001, met als doel het ontwerpen, produceren en distribueren van uniek Australische premium luxe beddengoed en accessoires, vervaardigd uit zuivere natuurlijke Australische alpacawol en andere speciale vezels.

Deze visie vereist een duidelijke filosofie; namelijk het ontwerpen en produceren van innovatieve producten, om een duidelijk gedifferentieerd merk te ontwikkelen, gebruikmakend van grondstoffen van de beste kwaliteit in combinatie met de nieuwste productietechnieken, zodat het Kelly & Windsor beddengoed het hoogste prestatieniveau bereikt om te voldoen aan de wensen van onze veeleisende klanten in Australië en de daarbuiten geselecteerde internationale markten.

Meer dan een decennium later, staat het merk Kelly & Windsor, producent van luxe dekens, luxe dekbedden, luxe kussens en luxe onderdekens vervaardigd uit Australische alpacawal, bekend om zijn beddengoed met kwaliteit van wereldklasse. De belangrijkste waarde van het merk Kelly & Windsor is onze ervaring in de verwerking van pure alpacawol in combinatie met innovatieve ontwerpen en hoogstaande technische fabricagemethoden, -procedures en technologieën.

Het merk Kelly & Windsor heeft dan ook aanzienlijke vooruitgang geboekt sinds de opstart. Na meer dan twaalf maanden ontwerpen en testen, werd in 2003 het eerste wollen dekbed in alpaca gelanceerd op de Australische markt en onmiddellijk aanvaard door vooraanstaande detailhandelaars als zijnde een nieuwe Australische categorie van innovatief en natuurlijk beddengoed van premiumkwaliteit, met uitstekende thermische prestaties, naast de diverse andere voordelen voor de gebruiker.

Sinds de lancering van het eerste alpacadeken, heeft Kelly & Windsor zijn assortiment uitgebreid met kussens en onderdekens in alpaca, samen met een gevarieerd aanbod binnen de innovatieve alpaca dekencollecties waaronder pure alpacawol (Alpaca Gold), alpaca/wol (Classic Alpaca en de Australian Alpaca Bedding Company collections) en alpaca/katoen (Alpaca Light), waar in 2014 een nieuwe reeks aan zal worden toegevoegd bestaande uit alpaca/bamboe dekens (Alpaca Bamboo).

Kelly & Windsor komt nu ook op markt met de vernieuwende UltraSoft ontwerpen (patent in aanvraag). Dit zijn naadloos gestikte dekens die warmer en zachter zijn, en ook fantastisch ogen door het gebruik van opgewaardeerd superfijn satijn, toegevoegde luxe details en speciale sierboorden in gekleurde satijn. De beste dekens van premiumkwaliteit vervaardigd uit Australische alpacawol... vezel der goden.

De export is van strategisch belang voor Kelly & Windsor, en breidt zich uit over verschillende zorgvuldig geselecteerde internationale Aziatische markten, waaronder China, Taiwan, Japan en Korea. Internationale markten staan immers garant voor toekomstige groei en de expansie naar de Noord-Amerikaanse en Europese markt.

Mede door een flexibel productievermogen en de expertise van ervaren personeel, kan Kelly & Windsor beddengoedproducten vervaardigen van elke gewicht/grootte, om te voldoen aan de eisen van de exportmarkten en dit zowel onder het Kelly & Windsor label of indien gewenst onder het eigen label.

Ervaring, technologie, flexibiliteit en kwaliteit. Kelly & Windsor, Australië 's meest vooraanstaande alpaca beddengoedbedrijf.

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in News

Tog ratings to buy a quilt
TOG ratings of bed quilts. What are they and are they useful in buying the right quilt?

March 22, 2024

Tog ratings are a measure of a quilts relative warmth which can be accurately measured in a textile testing facility.

Find out how you can use TOG ratings to buy the right quilt which suits your climate, sleeping environment and personalized needs.

Pure merino logo quilts | Kelly Windsor
1836 Merino, a new quilt range filled with Australia's finest pure merino wool

March 01, 2024

Experience the softness and quality of Australia's finest pure merino wool quilt.

The 1836 Merino quilt is filled with the finest quality merino wool from Kangaroo Island Wool and covered with a pure Tencel 350 t/c sateen fabric.

Premium quality pure alpaca quilts
Introducing our new luxury alpaca quilt brand, Alpaca Royale

February 20, 2024

A new collection of pure alpaca quilts, the Australian made Alpaca Royale collection, has now been released.

Filled with fine micron alpaca fibre and covered with a pure Tencel sateen dyed fabric, the Alpaca Royale quilts set a new standard in luxury quilts.